~m0shi m0shi~

This blog is not active until further post.

c0oL h0m0sapiEn

Friday, May 3, 2013

takde tajuk boleh?

selamat malam. apa yg aku nk ckp ni? taktahu apa. 

tinggal lg 2 bulan sepatutnya aku akn menghabiskn pengajian 3 tahun aku. sepatutnya habis lah, kalau tak habis tu maksudnya d luar kawalan aku. sobs.

hidup berpraktical ni tak berapa memberangsangkan utk aku, maybe sbb aku x suka environment and colleague yg ade kt tempat tu, semacam tak ikhlas je perangai, aku nk bawak gila2 pun takboleh, bosan je kalau makcik2 ni taksporting, ada yg stylo pulak, tak habis nk style aje g keje, amboi. takda yg hati murni suci bersih, majority stock terer ckp belakang, kt depan bukan main manis, ada yg x manis pun depan aku, dah la x manis2 dgn aku, tah apa lah yg d kata nye belakang aku tu. 

takpelah, taklama lg aku akn tgglkn hiruk pikuk KL tu, yay ! hidup kt tgh kl mmg tak fun. jauh dr alam segar yg semula jd, ketenangan apetah lg, metropolitan meterialistik sgt, semua pun pakai duit. mungkin jiwa aku tak sesuai dgn semua tu. hate that. apa yg aku tahu, kalau nk duduk KL dgn bahagia, kau kene byk duit. sbb rumah kau akn selesa lg besar dan weekend boleh pergi mana2 shopping dan berjoli. ohoho

aku positive kan diri je, semua ni mesti happend for a reason, takde apa yg jadi dlm dunia tak bersebab, even pergi tandas pun confirm bersebab. faham?

tp masa yg ada, haruslah di gunakan sebaiknya. :)



skyping Labour Day 1 May 2013

hi my other half and his teddy bear kepala besar ;)
hihi.
Love.