~m0shi m0shi~

This blog is not active until further post.

c0oL h0m0sapiEn

Friday, April 27, 2012

i.can.feel.it



♥ Jika RINDUKAN SESEORANG , PEJAMKANLAH MATA dan UCAPKANLAH :

" Ya Allah Aku rindukannya keranaMu Ya Allah , Jauhkanlah daku dari perkara yang membuatkan aku lupa kepadaMu . Aku semakin mengerti, ‘JARAK’ ini bukan untuk menghukumku..tetapi ‘JARAK’ ini untuk MENJAGA aku dan dia..

~ Dengan ‘JARAK’ ini aku dan dia berjanji untuk BERUBAH menjadi yang lebih baik..
~ Dengan JARAK ini aku dan dia berjanji untuk MEMPERBAIKI cinta kepada Ilahi..
~ Dengan jarak ini aku dan dia berjanji untuk MENCINTAI Pencipta kami lebih dari segalanya..
~ Dengan JARAK ini aku dan dia berjanji untuk MENDALAMI Islam hingga ke akar umbi..
~ Dan Dengan JARAK ini jua aku dan dia yakin andai tiba saatnya nanti, aku dan dia akan LEBIH BERSEDIA untuk melayari semua ini dengan jalan yang diredhai..


Terima kasih ya Allah kerana memberi PELUANG kepadaku melalui jalanMu ini..terima kasih kerana memberikan JARAK itu kepada aku dan dia..♥♥"






academic vacation #2

assalamualaikum ! :)

regarding to the last post, ehem. dah aa, mencik plak aku asek ckp omputih je. dah la esaimen pun sume bahasa omputih, =='

ini lah antara gamba yg ada sempena visit to kerteh.

inilah keadaan di dalam bas. 

ini gambar S Jibeng limited edition! haha 

turun bas dgn gembiranya. hueheu

with the girls before ke pantai. :)

members of kumpulan 2. :)

from the left meet dearest atul, me, and natrah ^^

from the left meet lala, huda, shana, and me :) *sila abaikan muka tah hape2 tu.

at petronas' lobi. menunggu utk masuk hall. #1

at petronas' lobi. menunggu utk masuk hall. #2

the hall.
qilah kata : buat muka konon fokus. harharhar

my family :)

together we make it :)

+ gamba misteri : 




cuba cari aku kat mana. haha. okbai.


for more picture go here.


bai kerteh, bai dungun, bai laut. :)
till we meet again. 




s.L.e.y.p.0
















Tuesday, April 24, 2012

academic vacation #1

haii you all !

okay takde u all pun. sape nak baca blog aku ni. =='

semalam baru je pulang dr academic vacation to terengganu. those days with full of memories.

malas i all nk cerita panjang2 sbb i all nk tggu gamba dslr d upload, hewhew.

utk permulaan,



i was there ! ^^
oh terengganu byk sgt angin maka aku di tiup angin =='

farewell kerteh and dungun. aku harap next time aku datang aku boleh jumpa dolphin lompat2 tepi pantai terengganu tu, hihi.

for the next post i all tampal gamba byk2 okay.


*belajar rajinrajin ye Mior Hazmi. lets grow older together. hihi



i can't forget your last eyes looking. seriously. isk3, bai. feel wanna cry. T__T